Η Μάρω Κοντού τα τελευταία δύο χρόνια πρωταγωνιστεί στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου η «Γη της ελιάς» του MEGA.
Χθες Πέμπτη 21/6 η ηθοποιός είχε τα γενέθλιά της και ο Ανδρέας Γεωργίου της ευχήθηκε μέσα από το Instagram account του, ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία.
Η ανάρτηση και το σχόλιο του σκηνοθέτη
«Χρόνια πολλά στο κορίτσι μας. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα αυτή η συνεργασία! Μάρω μου σε λατρεύουμε!». Συμπληρώνοντας ότι το χθεσινό επεισόδιο ήταν αφιερωμένο στη μεγάλη πρωταγωνίστρια. Και όπως ήταν φυσικό ακολούθησαν πολλά σχόλια από τους followers του σκηνοθέτη.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.