15 λεπτά νωρίτερα από το κανονικό αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου.
Η παρουσιάστρια του Alpha ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και ενημέρωσε ότι θα πρέπει να φύγει, αφήνοντας τον Γρηγόρη Γκουντάρα στη θέση της να ολοκληρώσει με τη στήλη της μαγειρικής.
Τι συνέβη;
«Να παρακαλέσω κάτι… εγώ θα σας χαιρετήσω εδώ, θα αφήσω σε καλά χέρια τον Γαβριήλ (Νικολαΐδη), στον Γρηγόρη, γιατί έχω ένα σημαντικό ραντεβού. Όλα καλά. Και υπογράφω σε άλλο κανάλι, φαντάζεσαι;» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.
«Πλάκα κάνω. Έχω μία υποχρέωση. Οπότε εγώ σας χαιρετώ εδώ, πάμε σε διαφημισούλες και έρχονται ο Γρηγόρης με τον Γαβριήλ. Και καλύτερα ξέρει ο Γρηγόρης να μαγειρεύει από μένα, γεια σας» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.