Αδεια εισόδου για τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, θα έχουν οι ανυπότακτοι του εξωτερικού, σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση, των υπουργών Εσωτερικών και Εθνικής Άμυνας που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Στρατολογίας.
Όπως αναφέρεται, απαλλάσσονται προσωρινά από τον έλεγχο της στρατολογικής τους κατάστασης, για το διάστημα από 19 Ιουνίου μέχρι και 02 Ιουλίου 2023, οι Έλληνες του εξωτερικού, πλην των λιποτακτών, που θα έρθουν στην Ελλάδα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.
«Η ποινική δίωξη των, απαλλασσομένων και διατελούντων σε ανυποταξία αναστέλλεται για το χρονικό διάστημα που ισχύει η απαλλαγή αυτή», αναφέρεται ακόμη.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.