in.gr > Αθλητισμός & Σπορ > Άλλα Αθλήματα > Δεκαπέντε λεπτά καθυστέρηση στην έναρξη του 3ου τελικού γιατί… χάθηκαν τα κλειδιά των αποδυτηρίων στο ΟΑΚΑ!
Δεκαπέντε λεπτά καθυστέρηση στην έναρξη του 3ου τελικού γιατί… χάθηκαν τα κλειδιά των αποδυτηρίων στο ΟΑΚΑ!
Ο τρίτος τελικός της Handball Premier μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, θα ξεκινήσει με καθυστέρηση 15 λεπτών, καθώς είχαν…χαθεί τα κλειδιά των αποδυτηρίων των «ερυθρόλευκων».
Στις 19:30 και όχι στις 19:15 όπως ήταν προγραμματισμένος θα ξεκινήσει ο τρίτος τελικός της Hanball Premier ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.
Ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι, δεν μπορούσαν να βρεθούν τα κλειδιά των αποδυτηρίων των φιλοξενούμενων, δηλαδή του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα τα μέλη της αποστολής των πρωταθλητών να περιμένουν για περίπου μισή ώρα έξω από τα αποδυτήρια της αίθουσας «Γ. Κασιμάτης», μέχρι να βρεθούν τελικά τα κλειδιά και να ανοίξει η πόρτα των αποδυτηρίων.
Τελικά τα κλειδιά βρέθηκαν και αποστολή του Ολυμπιακού, μπήκε στα αποδυτήρια για να προετοιμαστεί για τον τελικό, ωστόσο η καθυστέρηση αυτή οδηγεί στην έναρξη της αναμέτρησης 15 λεπτά αργότερα από την προκαθορισμένη ώρα.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Η Ντόρτμουντ είχε εύκολο έργο απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης επικρατώντας με 3-0, ενώ η Μάιντς πήρε τεράστια νίκη με 2-1 επί της Χάιντενχαϊμ ξεφεύγοντας από τον πάτο της βαθμολογίας.