Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας μου – Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να πηγαίνει για πολλά πράγματα»

Μπαρτζώκας: «Από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας μου – Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να πηγαίνει για πολλά πράγματα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν εμφανώς απογοητευμένος κατά την άφιξη του Ολυμπιακού στην Ελλάδα από το Κάουνας μετά την ολοκλήρωση του Final 4 και την ήττα στον τελικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το όνειρο της κατάκτησης της Euroleague για τον Ολυμπιακό έσβησε στον τελικό του Final 4 του Κάουνας, με την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα τελευταία δευτερόλεπτα, χάρη στο καλάθι του Σέρχιο Γιουλ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε λίγο μετά τις 17:00 στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», εκεί όπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, εμφανώς απογοητευμένος ακόμα λέγοντας ότι ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας του, ωστόσο εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ομάδα του έκανε το καλύτερο που μπορούσε, ενώ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα πάει για μεγαλύτερα πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Ήταν μια φανταστική σεζόν, με δύσκολη κατάληξη. Ήταν επίπονο αυτό που έγινε. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Το μπάσκετ δημιουργεί αυτά τα αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ξόδεψε χρήματα και κόπο για να έρθει στο Κάουνας.

Κάποιοι ήρθαν οδικώς, έκαναν 3.000 χιλιόμετρα. . Μέσα μου νιώθω ότι κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Δυστυχώς δεν επιβραβευτήκαμε με αυτό που νόμιζα ότι αξίζαμε. Θα προσπαθήσουμε στην επόμενη υποχρέωσή μας να είμαστε όπως πρέπει.

Δεν ξέρω αν ήταν εμπνευσμένη η ομιλία μου στα αποδυτήρια, ήταν κάτι που πίστευα. Η δουλειά μου είναι να έχω κουράγιο. Μέσα μου ίσως να ήμουν και πιο στεναχωρημένος από τους παίκτες.

Είμαι αρκετά χρόνια στα γήπεδα και έχω περάσει από τέτοιες καταστάσεις. Αν και παραδέχομαι ότι η χθεσινή ήταν από τις χειρότερες, αν όχι η χειρότερη. Εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε αυτές τις προσδοκίες. Όσο πιο ψηλά πάει η ομάδα, τόσο πιο έντονα είναι τα συναισθήματα και αρνητικά και θετικά. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να υποσχεθούμε ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να πηγαίνει για πολλά πράγματα, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Δεν θέλω να πω κάτι για τον εαυτό μου. Έχω τη μεγάλη τύχη να καθοδηγώ μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός σου παρέχει τη δυνατότητα, αν είσαι ευσυνείδητος επαγγελματίας και έχει λίγο συναίσθημα να φτάσεις σε επιτυχίες. Δυστυχώς και οι αποτυχίες είναι μέσα στον αθλητισμό».

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024