Αντετεκούνμπο: Του χορηγήθηκαν ενδοφλέβια υγρά λόγω αφυδάτωσης μετά το Game 4
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε στα όρια του στο παιχνίδι των Μπακς κόντρα στους Χιτ, με αποτέλεσμα να πάθει ουσιαστικά αφυδάτωση και να χρειαστεί ενδοφλέβια χορήγηση υγρών.
Το Game 4 ανάμεσα στους Μπακς και τους Μαϊάμι Χιτ ήταν κρίσιμο για την ομάδα του Μιλγουόκι καθώς ήθελε να φέρει τη σειρά στα ίσα. Επιστρατεύοντας έτσι και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που είχε μείνει εκτός λόγω χτυπήματος στη μέση στα δύο προηγούμενα, και στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου.
Ο «Greek Freak» παρά το τρίτο τριπλ νταμπλ της καριέρας του στα πλέι οφ, δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα και είδε την τρομερή εμφάνιση του Τζίμι Μπάτλερ να βάζει με την πλάτη στον τοίχο το σύνολο του Μάικ Μπουντενχόλζερ.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Γιάννης «πιάστηκε» από τις κάμερες να κάνει μορφασμούς πόνου, δείχνοντας πως ξεκάθαρα δεν ήταν 100% έτοιμος. Με την κατάστασή του να επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο λόγω της εξέλιξης του ματς, αφού αναγκάστηκε να μείνει στο παρκέ για περίπου 39 λεπτά!
Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό ο Σαμς Σαράνια, ήταν τόσο εξουθενωμένος μετά το παιχνίδι που ουσιαστικά υπέστη αφυδάτωση, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι των Μπακς να χρειαστεί να του χορηγήσουν ενδοφλέβια υγρά ώστε να πάθει κάτι χειρότερο. Χαρακτηριστικό ήταν πως δεν εμφανίστηκε για να μιλήσει στα media, κάτι που σπάνια κάνει αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.
Πλέον, όλοι περιμένουν να δουν ποια θα είναι η κατάστασή του για τον αυριανό (27/4) αγώνα δίχως… αύριο απέναντι στους Χιτ, με τον οργανισμό του Ουισκόνσιν να τον έχει στο injury report ως probable (δηλαδή με 75% πιθανότητες να αγωνιστεί).
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ο Κουντέ έδωσε πολύτιμη νίκη στους «μπλαουγκράνα» (vid)
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τα αποψινά παιχνίδια του Champions League (vids)
- Ίντερ – Λίβερπουλ: 0-1: Νίκη – βάλσαμο για τους «κόκκινους», από το… δώρο του Μπαστόνι (vid)
- Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ- Μαρσέιγ 2-3: Γλίτωσαν στο τέλος οι φιλοξενούμενοι, νίκη με εκτελεστή τον Γκρίνγουντ (vid)
- Μονακό – Γαλατασαράι 1-0: Σε «τροχιά» πρόκρισης με Μπαλογκάν! (vid)
- Αταλάντα – Τσέλσι 2-1: Ανατροπή οκτάδας τους Ιταλούς (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)






































![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442