Με 4-2-3-1 και τους Μπιέλ, Φορτούνη και Βαλμπουενά πίσω από τον Σεντρίκ Μπακαμπού παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Ζοσέ Ανιγκό στο αποψινό εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (21:00), για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.
Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα είναι ο Πασχαλάκης, με τους Ροντινέι, Μπα, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Οι Χουάνγκ και Εμβιλά θα είναι οι δύο στα χαφ, με τους Μπιέλ, Φορτούνη και Βαλμπουενά στην τριάδα πίσω από τον Μπακαμπού.
Η 11άδα: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ, Εμβιλά, Μπιέλ, Φορτούνης, Βαλμπουενά και Μπακαμπού.
Οι Ερυθρόλευκοι (63β.) θέλουν πάση θυσία τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ για να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας της Super League, στην οποία βρίσκονται η Ενωση με τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι έχουν από 69 πόντους.
Απίστευτο σκηνικό σε ερασιτεχνικό παιχνίδι στην Ουαλία όταν ένας ποδοσφαιριστής χτύπησε εν ψυχρώ αντίπαλό του με αγκωνιά, ρίχνοντάς τον σχεδόν αναίσθητο στο έδαφος!
Ο εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» θα έχει ηγετικό ρόλο κόντρα στην Λεβερκούζεν, όπως είχε και στα παιχνίδια με Αϊντχόφεν και Καϊράτ στο φετινό champions league
LIVE: Παναιτωλικός – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Λεβαδειακός για τη 17η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.