Την οργή του πάγκου και των παικτών της ΑΕΚ προκάλεσε η απόφαση του διαιτητή, Αλεξέι Κουλμπάκοφ, να ακυρώσει το γκολ του Νορντίν Αμραμπατ στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για φάουλ του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στην αρχή της φάσης.
Οι Κιτρινόμαυροι βγήκαν στην κόντρα, μετά από γύρισμα ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, ο Πινέδα «έσπασε» την μπάλα στον Αμραμπατ και αυτός σκόραρε από κοντά σαν σε… προπόνηση, αλλά ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ το ακύρωσε για φάουλ του Γκατσίνοβιτς.
Μια απόφαση που προκάλεσε την οργή του Αλμέιδα και των ποδοσφαιριστών του, ενώ η ΑΕΚ έκανε ανάρτηση στα social media, στην οποία έκανε λόγο για «σκάνδαλο».
«7’ Απίστευτο! Η ΑΕΚ εκμεταλλεύεται λάθος γύρισμα που καταλήγει σε αντεπίθεση και γκολ του Άμραμπατ, ο διαιτητής το ακυρώνει χωρίς να ξέρει κανείς γιατί. Το σκάνδαλο του αιώνα!!!», αναφέρει η Ενωση σε ανάρτησή της στο twitter.
7’ Απίστευτο! Η ΑΕΚ εκμεταλλεύεται λάθος γύρισμα που καταλήγει σε αντεπίθεση και γκολ του Άμραμπατ, ο διαιτητής το ακυρώνει χωρίς να ξέρει κανείς γιατί. Το σκάνδαλο του αιώνα!!!#paokaek#aekfc#aekfcseason2022_23#slgr
Ο Στεφ Κάρι, ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετ, τρελαίνει κόσμο και... social media ακόμη και στη δύση της καριέρας του, κάνοντας το κοινό να αναρωτιέται αν όσα βλέπει είναι αληθινά ή προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερά η ομάδα με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στη Super League, με τους «ερυθρόλευκους» μάλιστα να παρουσιάζουν και τη μεγαλύτερη αύξηση τον τελευταίο μήνα.