Μπάχαλο με το VAR στην Ολλανδία! Ο Άγιαξ έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς για την 27η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος, ωστόσο έχει πολλά παράπονα για τη διαιτησία.
Στον 32′ συγκεκριμένα, ο Μπεργκχάους σέντραρε από αριστερά, με τον Κούντους να πετάγεται και να σκοράρει με το κεφάλι.
Ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι, με τον διαιτητή να μην μετρά το γκολ, ωστόσο σύμφωνα με τον σχολιαστή του «ESPN», οι ιθύνοντες του VAR δεν μπορούσαν να χαράξουν τις γραμμές του οφσάιντ με τις διαθέσιμες γωνίες της κάμερας.
Έτσι το γκολ ακυρώθηκε, με τη φάση να φαίνεται πολύ οριακή και δικαιολογημένα έχει σηκώσει μεγάλη συζήτηση στην Ολλανδία.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Σερβία, ο Ζαν Μοντέρο προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, παρά τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια που φέρεται να του προσφέρει η Χάποελ Τελ Αβίβ του Δημήτρη Ιτούδη.
Με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας για την Κάρτα Μέλους της αγωνιστικής περιόδου 2026-27, καθώς επίσης και για την συλλεκτική κάρτα φιλάθλου των 102 ετών.
Η «Repubblica» αποκαλύπτει αίτημα του Γιοβάνοβιτς για νέα αντίπαλο – Έντονη δυσαρέσκεια στην ελληνική πλευρά για το ενδεχόμενο η Ιταλία να παραταχθεί με την U21 του Μπαλντίνι