Στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του ενόψει της εξ αναβολής αναμέτρησης με την ΑΕΚ είναι ο Κρις Κόλμαν.
Ο προπονητής του Ατρόμητου είδε όλους τους παίκτες του να είναι ετοιμοπόλεμοι και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με την Ένωση.
Η ενημέρωση του Ατρόμητου:
«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (8/3, 17:30) αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.
Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (8/3, 17:30) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για την αναμέτρηση.