Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν παραχώρησε ο Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντίνο να μιλά για την προσαρμογή του στον σύλλογο, αλλά και για το επικείμενο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League.
Παράλληλα, ο 35χρονος σούπερ σταρ αναφέρθηκε στον Κιλιάν Εμπαπέ και τη συνύπαρξή τους στον σύλλογο, ενώ στάθηκε και στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Οι δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι:
«Στην πρώτη μου χρονιά στην Παρί ένιωθα περίεργα για διάφορους λόγους. Φέτος, όμως, ξεκίνησε πολύ καλά η χρονιά και είμαι ενθουσιασμένος. Θέλω να κερδίσω τίτλους με την ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να γυρίσουμε το ματς με την Μπάγερν».
Για το Παγκόσμιο Κύπελλο και την κατάκτησή του: «Είναι δύσκολο να το εξηγήσω ήταν πραγματικά εντυπωσιακό γιατί ήταν ένα όνειρο ζωής που βγήκε αληθινό. Ήταν μια στιγμή που θα μας μείνει για την υπόλοιπη ζωή μας».
Για την εμφάνιση του Εμπαπέ στον τελικό του Μουντιάλ: «Ήταν ένα ματς που καρδιοχτυπήσαμε, ήταν τρελό πως πήγε το παιχνίδι. Η εμφάνιση του Κιλιάν ήταν φανταστική, σκόραρε τρία γκολ σε έναν τελικό και να μην καταφέρνει να είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν κάτι τρελό, αλλά το έχει κατακτήσει επίσης το τρόπαιο. Ήξερε ήδη πως είναι να είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά ήταν ένας όμορφος τελικός για τον κόσμο του ποδοσφαίρου».
Για τη συνύπαρξή του με τον Εμπαπέ: «Είναι ωραίο που παίζουμε στην ίδια ομάδα και εύχομαι να κάνουμε σπουδαία πράγματα για την Παρί».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.