O Μιχάλης Χατζηγιάννης λίγες ώρες μετά την τελετή της διαβεβαίωσης των νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου και ανάληψης των καθηκόντων του ως Υφυπουργού Πολιτισμού στην Κύπρο έκανε μία ανάρτηση για την τραγωδία που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στα Τέμπη.
Στην πρώτη του δημοσίευση ως υφυπουργός ανέβασε μέσα από το προφίλ του στο Instagram μία φωτογραφία από τα συντρίμμια της μίας αμαξοστοιχίας.
Είμαι συγκλονισμένος
Στη λεζάντα που έγραψε δεν μπορεί να κρύψει τη θλίψη του: «Είμαι συγκλονισμένος. Θλιβερή μέρα η σημερινή από την πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.