Επεισοδιακό ήταν το απόγευμα της Καθαράς Δευτέραςστην πλατεία Νικαίας στο Ηράκλειοκαθώς ένας άνδρας περίπου 36 ετών, προκάλεσε χαμό με τη συμπεριφορά του.
Ο άνδρας οδηγούσε τη δίκυκλη μοτοσικλέτα του όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το δίκυκλο εξετράπη της πορείας του και έπεσε στο δρόμο και τραυματίστηκε επιπόλαια.
Εξαιτίας του τροχαίουκλήθηκε το ΕΚΑΒ ωστόσο στη θέα του ασθενοφόρου ο άνδρας τρελάθηκε.
Τι ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες
Πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο Cretalive ότι ο άνδρας, σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να χτυπάει αυτοκίνητα προκαλώντας υλικές ζημιές, ενώ επιτέθηκε και στον οδηγό του ασθενοφόρου που έσπευσε για να τον βοηθήσει.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον άνδρα ο οποίος θα περάσει το υπόλοιπο της ημέρας στα κρατητήρια.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας