Πέθανε ο 40χρονος Σταμάτης Περβολαράκης που είχε τραυματιστεί σοβαρά με αλυσοπρίονο στο Ηράκλειο. Ο 40χρονος παρέμενε σε κρίσιμη κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, άφησε την τελευταία του πνοή στις 10:30 το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου, Στέλιο Κτενιαδάκη.
Πώς τραυματίστηκε
Το πρωί του περασμένου Σαββάτου, ο άτυχος 40χρονος, μαζί με συγγενικό του πρόσωπο, κλάδευαν ελαιόδεντρα, στην περιοχή της Ελιάς του δήμου Χερσονήσου. Ο 40χρονος τραυματίστηκε βαριά με το αλυσοπρίονο στο ύψος της μασχάλης, υπέστη ακατάσχετη αιμορραγία και στη συνέχεια ανακοπή και χρειάστηκε να καταβληθεί υπεράνθρωπη προσπάθεια από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ αρχικά και στη συνέχεια από τους γιατρούς του ΠΑΓΝΗ για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Ωστόσο, όπως αναφέραμε παραπάνω, ο 40χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο, βυθίζοντας στην οδύνη την οικογένειά του και τους φίλους του.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.