Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 92-91 από τη Βαλένθια για την 24η αγωνιστική της Euroleague, χάρη στο τρίποντο του Κρις Τζόουνς στο φινάλε του αγώνα.
Ο προπονητής των «πρασίνων», Ντέγιαν Ράντονιτς, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την απόφασή του να μην κάνει φάουλ η ομάδα του και να παίξει άμυνα με αλλαγές, αλλά και για τους παίκτες που επέλεξε να βρεθούν στο παρκέ σε αυτήν τη φάση.
Όσα είπε ο Ράντονιτς στη συνέντευξη Τύπου:
«Το πρώτο ημίχρονο επιθετικά ήταν καλό. Στην τρίτη περίοδο η συγκέντρωση δεν ήταν εκεί στην άμυνα, κάναμε λάθη. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα. Στο τέλος χάσαμε 2 βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα, η Βαλένθια έβαλε το τρίποντο και κέρδισε».
Για το τι σχεδίαζε για την τελευταία άμυνα του αγώνα:
«Είπαμε να παίξουν άμυνα. Θέλαμε να κάνουμε αλλαγή και αυτό συνέβη. Είπαμε να μην γίνει φάουλ. Συχνά γίνεται αυτή η συζήτηση για το αν πρέπει να γίνει φάουλ ή όχι. Ο Λι έπαιξε περίπου 40 λεπτά, ο Μπέικον δεν ήταν στην καλύτερη κατάστασή του. Είχαμε δυο νέους παίκτες, οπότε ζητήσαμε να παίξουν άμυνα».
Για το σχήμα που χρησιμοποίησε στην τελευταία φάση:
«Πιστεύαμε ότι στην άμυνα με αλλαγές θα ήταν καλύτεροι οι παίκτες που ήταν στο παρκέ».
Για το ποιοι παίκτες θα βρεθούν στο Ηράκλειο για το Final 8 του Κυπέλλου:
«Είναι δύσκολο να πω τώρα γιατί πρέπει να δούμε. Ο Γουόλτερς είναι στο νοσοκομείο, ο Πονίτκα δεν έχει κάνει προπονήσεις. Θα δούμε και την κατάσταση με τον Γκουντάιτις γιατί θα κάνει μαγνητική».
Για τον Κρις Τζόουνς και την παρουσία του:
«Για το παιχνίδι αυτό μπορώ να πω ότι η άμυνά μας που δέχτηκε 50 πόντους δεν ήταν καλή».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο συμπαίκτης του Ταϊρίκ Τζόουνς στην Παρτιζάν, Μπρούνο Φερνάντο, κλήθηκε να απαντήσει στα σενάρια που φέρνουν τον Αμερικανό σέντερ στην πόρτα της εξόδου από τη σερβική ομάδα.
Η επιθυμία του Ταϊρίκ Τζόουνς είναι να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αλλά η Παρτίζαν απαιτεί buy out και κάπου εδώ στην υπόθεση φαίνεται πως μπαίνει η Ντουμπάι…
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Βραζιλία, ο Παναθηναϊκός έκανε αποδεκτή την πρόταση της Γκρέμιο για τον Τετέ και ο ποδοσφαιριστής ετοιμάζει βαλίτσες για τη χώρα του καφέ.