Το μεγαλύτερο πάρτι των τελευταίων ετών στήθηκε στην Αργεντινή που υποδέχτηκε τους θριαμβευτές του Μουντιάλ του Κατάρ με την κυβέρνηση της χώρας να κηρύσσει αργία τη σημερινή ημέρα.
Στο αεροδρόμιο Ezeiza συγκεντρώθηκαν χιλιάδες οπαδοί της «αλμπισελέστε», παρά το γεγονός ότι στην Αργεντινή ήταν ξημερώματα για να παρακολουθήσουν την άφιξη του αεροπλάνου που μετέφερε τον Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίχτες του.
Το αεροπλάνο προσγειώθηκε λίγο πριν τις 7:30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος (2:30 τα ξημερώματα ώρα Αργεντινής) με πυροσβεστικά οχήματα να σχηματίζουν μια αψίδα θριάμβου με νερό ενώ η πόρτα του άνοιξε λίγο πριν τις 8 το πρωί (3 τα ξημερώματα Αργεντινής) με πρώτους να εμφανίζονται τον Λιονέλ Μέσι με το κύπελλο στα χέρια και τον προπονητή της ομάδας, Σκαλόνι.
Δείτε βίντεο από όσα συνέβησαν τα ξημερώματα στην Αργεντινή
Η στιγμή της άφιξης του αεροπλάνου με την εθνική ομάδα της Αργεντινής
Πρώτος κατέβηκε από το αεροπλάνο ο αρχηγός Λιονέλ Μέσι κρατώντας στα χέρια του το τρόπαιο και τον ακολούθησε ο προπονητής Λιονέλ Σκαλόνι και μετά οι υπόλοιποι παίκτες.
Στη συνέχεια οι παίχτες της Αργεντινής ανέβηκαν στο ανοιχτό λεωφορείο και αμέσως ξεκίνησαν τον χορό και τους πανηγυρισμούς ποζάροντας παράλληλα στους φακούς των φωτογράφων που τους περίμεναν.
Μετά την αναχώρησή του από το αεροδρόμιο, το λεωφορείο με την ομάδα του Μέσι κατευθύνθηκε με χαμηλές ταχύτητες προς το κέντρο του Μπουένος Άιρες με χιλιάδες οπαδούς να βρίσκονται εκατέρωθεν του δρόμου για να αποθεώσουν τους θριαμβευτές.
Κατά τη διάρκεια της πομπής, μάλιστα, παραλίγο να συμβεί και ατύχημα καθώς ποδοσφαιριστές που είχαν ανέβει στο υψηλότερο σημείο του λεωφορείου παραλίγο να «αποκεφαλιστούν» από καλώδιο ηλεκτροδότησης με τον Λεάνδρο Παρέδες, μάλιστα, να χάνει το καπέλο που φορούσε.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τη 19η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Εργκίν Αταμάν και Γιώργος Μπαρτζώκας ανακοίνωσαν τις δωδεκάδα για το αποψινό (2/1, 21:15) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.
Όλα όσα είπαν ο προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο τερματοφύλακας Κωνσταντής Τζολάκης στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Betsson Super Cup, κόντρα στον ΟΦΗ.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Χρήστος Κόντης, μίλησε για τον τελικό του Betsson Super Cup απέναντι στον Ολυμπιακό και στάθηκε στο μεγάλο κίνητρο που έχει η ομάδα του παίζοντας απέναντι στους νταμπλούχους.