Στέφανος Πιτσίνιαγκας: «Μετά την επιτυχία του «Δυνατά» κλείστηκα στον εαυτό μου»
Τι δήλωσε ο τραγουδιστής για την καριέρα του
Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις δυσκολίες της οικογένειας, τον λόγο που φοβήθηκε όταν ήρθε η επιτυχία, τους ψυχαναγκασμούς και τις απώλειες που τον σημάδεψαν.
«Είμαι ένα παιδί της επαρχίας, μέσα από τα δύσκολα που περάσαμε ως οικογένεια, βγαίνεις πιο συνειδητοποιημένος. Για την ηλικία μου έχω πλέον αρκετές εμπειρίες. Είμαι 24. Από τα 14 δούλευα ντελίβερι σε ψαράδικο και από τα 12 στο καΐκι με τον πατέρα μου. Από τα 15 μου και μετά, ασχολήθηκα πολύ με την εστίαση. Με τα πρώτα μου χρήματα πήγα σούπερ μάρκετ και το γύρισα όλο», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.
Για το φλερτ που δέχεται από τις θαυμάστριές του είπε πως, «είμαι απόμακρος και δεν με φλερτάρουν. Μια θαυμάστρια ήταν λίγο πιο αυθόρμητη από όσο θα έπρεπε».
Πώς τον επηρέασε η επιτυχία; «Έγινε το αντίθετο από το να καβαλήσω το καλάμι. Μετά την επιτυχία κλείστηκα στον εαυτό μου, φοβήθηκα πολύ. Δεν ήθελα να βγαίνω έξω, καθόμουν σπίτι όλη μέρα, δεν πρόσεχα τον εαυτό μου. Έχω πάρα πολλούς ψυχαναγκασμούς. Τρελαίνομαι με την λάντζα», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.
Με έχει σημαδέψει η απώλεια της γιαγιάς και του παππού μου», δήλωσε σχετικά με τις απώλειες που τού προκάλεσαν λύπη.
«Η απώλεια που με έχει σημαδέψει είναι αυτή της γιαγιάς μου. Ήταν 60 χρονών όταν έφυγε, θα μπορούσε να είναι μάνα μου. Και του παππού μου η απώλεια με σημάδεψε, αν και δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω», είπε δείχνοντας τα τατουάζ που έχει κάνει για εκείνους.
«Ψυχολογικά» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Στέφανου Πιτσίνιαγκα.
Δείτε τη συνέντευξή του
- Προπονήσεις: Γιατί είναι πιο δύσκολες τον χειμώνα;
- Τα SOS της τελευταίας στιγμής για το επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία – Τα ποσά που θα δοθούν
- Κακοκαιρία Byron: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
- Στην 5η θέση η Ελλάδα ως προορισμός ευεξίας διεθνώς
- Συνταγή: Κοτόπουλο με γιαούρτι & μπαχαρικά
- Global Peace Index: Πόσο ασφαλής και ειρηνική είναι η Ελλάδα – Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
- Ο μύθος ότι η Δημοκρατία και η πολιτική υποφέρουν από κόπωση – Το παράδειγμα της Γαλλίας
- Κακοκαιρία Byron: Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες – Κόκκινος συναγερμός για πολλές περιοχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442