Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναταλία Γερμανού: Απίστευτες δηλώσεις on air - «Ωχ γαμ@το»

Ναταλία Γερμανού: Απίστευτες δηλώσεις on air – «Ωχ γαμ@το»

Τι συνέβη;

Για την πορεία του «Καλύτερα δε Γίνεται», τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, την τηλεθέαση, αλλά και τη φίλη της, Μαρία Μπακοδήμου η οποία έπαιζε μέχρι πρότινος απέναντί της, τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου μίλησε η Ναταλία Γερμανού.

«Δεν είμαι πάντα πρώτη στην τηλεθέαση. Μπορεί να με περάσει το Μουντιάλ, κάποια ξένη ταινία, μια ελληνική σειρά. Δεν είναι μόνιμη κατάσταση. Τα παρακολουθώ τα νούμερα, είναι κομμάτι της δουλειάς μας, μία ένδειξη ότι έχουμε ένα στοιχειώδες φιλότιμο να βλέπουμε τι πάει καλά, τι αρέσει στον κόσμο και τι όχι. Δεν βάζω ξυπνητήρι στις 7, αν με ρωτάτε, γιατί εκεί έρχονται τα πρώτα νούμερα» δήλωσε αρχικά για τα νούμερα τηλεθέασης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Η «άγνωστη» γοητευτική μητέρα της Ναταλίας Γερμανού – Η μεγάλη ομοιότητα

Για το αν θα παρουσιάσει κάποιο βραδινό σόου στον Alpha, απάντησε: «Ναι, το έχω σκεφτεί, το έχω κάνει και παλιότερα. Ίσως συμβεί φέτος στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Αν όχι φέτος, μπορεί να γίνει με την επόμενη σεζόν. Μου αρέσουν και τα βραδινά αλλά είναι και κάτι που θέλει πολλή προσοχή και δουλειά, γιατί όπως βλέπετε η prime time είναι ασφυκτικά γεμάτη».

Για το ενδεχόμενο να γίνει αυτό παράλληλα με τη μεσημεριανή της εκπομπή ξεκαθάρισε: «Νομίζω ότι δεν θα με άφηνε το κανάλι αλλιώς. Το «Καλύτερα δε γίνεται» για αυτούς είναι κάτι που δεν το πειράζουν, το θέλουν οπωσδήποτε εκεί, οπότε θα μου ζητούσαν να κάνω κάτι παράλληλα».

Για το αν είχε προτάσεις από άλλα κανάλια: «Προτάσεις πάντα γίνονται. Είναι κολακευτικό, ευχάριστο αλλά δεν παίρνουν τα μυαλά μου αέρα εύκολα. Είμαι παλιά καραβάνα στον χώρο, οπότε δεν παραμυθιάζομαι εγώ πολύ εύκολα με αυτά. Να σε οδηγεί πιο πολύ η λογική σε αυτά τα πράγματα και όχι η τρέλα της στιγμής. Μένω πάντα σε έναν χώρο εργασίας όταν νιώθω ότι με αγαπούν, με φροντίζουν και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός».

Για το πώς της φαίνεται η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και αν αγχώθηκε, τόνισε: «Η Μαρία μου αρέσει πολύ σαν παρουσιάστρια και επειδή μιλάω με ανθρώπους από το κανάλι που εργάζεται ξέρω ότι σκοπεύουν να την στηρίξουν πάρα πολύ. Τώρα με την έλευση του All-Star Survivor πιστεύω ότι η εκπομπή της Μαρίας θα πάρει τη φόρα της. Αγχώθηκα και είπα: ωχ γαμ@το. Και το είπα αυθόρμητα γιατί δεν είναι μόνο μία παρουσιάστρια που έχει γράψει χιλιόμετρα αλλά είναι και φιλενάδα μου και πάντα είναι πιο δύσκολο. Μου το ‘χουν ξανακάνει με την Αντελίνα και τον Χάρη».

Δείτε όσα είπε

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024