«Πού είναι ο Νεϊμάρ;»: Αργεντίνοι πικάρουν την Βραζιλία μετά τον αποκλεισμό στους «8»
Τον Νεϊμάρ «ψάχνουν» οι φίλοι της Αργεντινής, οι οποίοι θέλησαν να… τρολάρουν την Βραζιλία μετά τον αποκλεισμό της στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Κροατία.
Η Αργεντινή πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά στο Μουντιάλ του Κατάρ απέναντι στην Ολλανδία, ωστόσο η Βραζιλία δεν τα κατάφερε απέναντι στην Κροατία και η χαρά για τους φίλους της Αλμπισελέστε είναι… διπλή.
Όχι μόνο κατάφερε η χώρα τους να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά και η «μισητή» αντίπαλος τους, η «Σελεσάο», πήγε σπίτι από… νωρίς. Φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία να το εκμεταλλευτούν και το πικάρισμα… άρχισε.
«Που είναι ο Νεϊμάρ;» φώναζαν οι οπαδοί της χώρας του Λιονέλ Μέσι τρολάροντας τον αστέρα της Βραζιλίας και την χώρα για το κάζο που υπέστη.
WHERE IS NEYMAR ?
Les Argentins chambrent forts 😭 pic.twitter.com/x9xFYxNd97
— Footballogue (@Footballogue) December 10, 2022
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Αταμάν: «Η Αρμάνι Μιλάνο έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι – Συγχαρητήρια»
- Σπουδαίες νίκες για Ρόμα και Άστον Βίλα, στην κορυφή η Λιόν – Η βαθμολογία του Europa League και η θέση που βρίσκονται ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο (pic)
- Παναθηναϊκός-Βικτόρια Πλζεν 0-0: «Μηδέν» στη δημιουργία και γκρίνια στο ΟΑΚΑ (vid)
- Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός 96-89: Όταν ξύπνησε ήταν πλέον αργά… (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442