«Χίλια παιχνίδια ήδη, τι τρέλα… Και πάντα με την ίδια χαρά που ένιωσα στο πρώτο που έπαιξα ως επαγγελματίας. Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι με συνοδεύουν σε αυτό το όμορφο ταξίδι».
Ο Λιονέλ Μέσι χρειάστηκε μερικές ημέρες μετά τη νίκη (2-1) επί της Αυστραλίας για να μοιραστεί με τους ακολούθους του τη χαρά της συμπλήρωσης 1000 αγώνων στην καριέρα του. Το έκανε σήμερα, αναρτώντας το παραπάνω μήνυμα στο instagram.
Στη δημοσίευση, η οποία «συγκέντρωσε» γρήγορα χιλιάδες likes, ο Λιονέλ Μέσι ανέβασε ένα παζλ από τρεις φωτογραφίες με τις φανέλες της Μπαρτσελόνα, της Παρί Σεν Ζερμέν και της εθνικής Αργεντινής.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο 19χρονος Γάλλος μέσος, Ταχίρις Ντος Σάντος, ο οποίος αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Μετς, είναι ένας από τους σοβαρά τραυματίες της φονικής πυρκαγιάς του Κραν Μοντανά.