Κάποιος να τον σταματήσει! Πιο «καυτός» από ποτέ είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ!
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού προσέφερε άλλη μια μοναδική παράσταση στα παρκέ της G-League, σταματώντας στους 47 πόντους.
Ο 26χρονος shooting guard είναι ασταμάτητος, έκανε πράγματα και θαύματα και κατέγραψε την πιο παραγωγική βραδιά της καριέρας του. Οποιος βρέθηκε στις εξέδρες του «Legacy Arena at BJCC» της Αλαμπάμα, παρακολούθησε άλλη μια μυθική παράσταση του Ντόρσεϊ, με την ομάδα του όμως να ηττάται. Παρά τους 47 πόντους του πρώην παίκτη των «ερυθρολεύκων», οι Τέξας Λέτζεντς γνώρισαν την ήττα από τους Μπίρμιγχαμ Σκουάντρον με 138-135.
Ο Ντόρσεϊ… πετάει στην G-League, με το ένα πάρτι να διαδέχεται το άλλο. Σε μόλις 29 λεπτά συμμετοχής, ο διεθνής γκαρντ, είχε 47 πόντους με 8/14 δίποντα, 8/13 τρίποντα, 6/8 βολές, 4 ασίστ, 2 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και κανένα λάθος!
47 PTS 💥 16/27 FG 💥 8 3PT
Tyler Dorsey is the definition of a BUCKET! He exploded for a career-high 47 points tonight vs. the Squadron. This is the most points in a single-game by any player this season. @TDORSEY_1pic.twitter.com/t1I1m2NwBF
Ο νεαρός παίκτης δεν σταματά να… βομβαρδίζει τα αντίπαλα καλάθια, στέλνοντας και το κατάλληλο… μήνυμα στους ανθρώπους των Ντάλας Μάβερικς.
Ο Ντόρσεϊ τρελαίνει κόσμο G-League και μένει να φανεί, αν ο Τζέισον Κιντ του δώσει την ευκαιρία στους Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς.
Θυμίζουμε πως ο 26χρονος γκαρντ έχει παίξει μόλις μία φορά για το Ντάλας, όταν πήρε 4:17 σε ευρεία νίκη (+41) επί των Μέμφις Γκρίζλις για να σκοράρει 9 πόντους από 3/3 δίποντα και 1/1 τρίποντο.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοπέδωσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα στο «Μετροπολιτάνο» στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό!
Η Άρσεναλ προηγήθηκε στο ματς με την Μπρέντφορντ, όμως δέχθηκε γκολ και έμεινε στο 1-1, έτσι μετά τη γκέλα της η Μάντσεστερ Σίτι απέχει τέσσερις βαθμούς από την πρώτη θέση
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ με 92-86 για την 28η αγωνιστική Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ