Η Αναντολού Έφες ηττήθηκε από την Καρσίγιακα για το τουρκικό πρωτάθλημα, με τον Εργκίν Αταμάν να είναι έξαλλος με ορισμένους παίκτες του λόγω της απόδοσής του.
Ο Τούρκος τεχνικός τόνισε πως κάποιοι δεν δίνουν το 100% στα παιχνίδια πλην της Euroleague και πως όποιος δεν δείχνει έτοιμος δεν θα φορά τη φανέλα της ομάδας του.
Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:
«Κάποιοι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στους αγώνες μετά την EuroLeague. Από κάποιους άλλους δεν έχουμε την παραμικρή συνεισφορά!
Από τη στιγμή λοιπόν που αυτοί οι παίκτες δεν έχουν σκοπό να δουλέψουν παραπάνω για να βελτιωθούν, θα πάρουμε επιπλέον μέτρα.
Η Αναντολού Έφες είναι κλαμπ νικητών! Είναι μια ομάδα για παίκτες που δίνουν τα πάντα για τη νίκη. Θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε όμως αυτοί που δεν έχουν την ίδια νοοτροπία δεν θα φορούν πια τη φανέλα της Έφες».
Ο Ολυμπιακός έκανε τη ζωή του… δύσκολη, αλλά επικράτησε με 100-93 της ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική της Stoiximan GBL και φουλάρει για Μπαρτσελόνα. Τρομερή εμφάνιση από τον Σίλβα που έβαλε 31 πόντους.
Παρακολουθήστε live την αυλαία του πρωταθλήματος της Formula 1 του 2025, στοπ Άμπου Ντάμπι – Λάντο Νόρις, Μαξ Φερστάπεν και Όσκαρ Πιάστρι διεκδικούν τον τίτλο
H κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε στο κλειστό για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ΖΑΟΝ – Άρης στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.