Η φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ έχει ολοκληρωθεί και πλέον έχουμε μπει για τα καλά στους «16» της διοργάνωσης.
Ο Αρσέν Βενγκέρ κλήθηκε να σχολιάσει όσα έγιναν μέχρι στιγμής στο τουρνουά, αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως ο οι ομάδες που επικεντρώθηκαν στο ποδόσφαιρο και δεν πήγαν εκεί για πολιτική επίδειξη ήταν και εκείνες που τα πήγαν καλύτερα.
«Ομάδες όπως η Γαλλία, η Βραζιλία και η Γερμανία έπαιξαν καλά στα πρώτα τους παιχνίδια.
Έπαιξαν καλύτερα οι ομάδες που ήταν πνευματικά προετοιμασμένες να επικεντρωθούν στη διοργάνωση και δεν πήγαν για πολιτική επίδειξη», υποστήριξε ο πρώην τεχνικός της Άρσεναλ.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Μαρούσι εκτός έδρας (18:30, ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ) για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan GBL λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Ποια είναι τα δεδομένα με τη γρίπη Α.