Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για την ΑΕΚ και τον Νίκλας Ελίασον… Η ζημιά που υπέστη τελικά ο Σουηδός εξτρέμ είναι τόσο σοβαρή, όσο φοβόντουσαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ χθες το βράδυ, μετά το ματς της Τρίπολης…
Οι εξετάσεις του Ελίασον έδειξαν ακριβώς αυτό που «έλεγαν» χθες οι πρώτες ενδείξεις, καθώς ο Σουηδός εξτρέμ της Ένωσης υπέστη κάταγμα περόνης και έτσι αναμένεται να μπει άμεσα στο χειρουργείο για να αποκαταστήσει τη ζημιά και να ξεκινήσει τον μακρύ δρόμο της επιστροφής.
Ο 27χρονος αναμένεται να απουσιάσει για ένα μεγάλο διάστημα, καθώς συνήθως τέτοιου είδους τραυματισμοί χρειάζονται τουλάχιστον τρεις μήνες για να επιστρέψει ένας ποδοσφαιριστής και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους.
Πρόκειται για μια τεράστια απώλεια, καθώς ο Ελίασον είναι κομβικός στο παιχνίδι του Ματίας Αλμέιδα, έχοντας καταλυτική παρουσία μέχρι στιγμής με 6 ασίστ σε 12 συμμετοχές.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.