Συνάντηση Σι Τζινπίνγκ και Όλαφ Σολτς στο Πεκίνο
Ο Γερμανός καγκελάριος θα συναντηθεί και με τον Κινέζο πρωθυπουργό Λι Κετσιάνγκ.
-
Διακοπή ρεύματος στο Σαν Φρανσίσκο άφησαν 130.000 άτομα χωρίς ρεύμα
-
Πότε θα τεθούν σε ισχύ τα πορτοκαλί τιμολόγια - Τι αλλάζει για τους καναλ
-
Επιχείρηση διάσωσης στον Όλυμπο - Ορειβάτης εγκλωβίστηκε και έδωσε στίγμα μέσω 112
-
Ξεπέρασαν τα 50 δισ. ευρώ οι οφειλές στον e-ΕΦΚΑ, με το ένα πέμπτο να κρίνεται «αδύνατο να εισπραχθεί»
Συνάντηση του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ με τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς πραγματοποιείται στο Πεκίνο.
Ο Γερμανός καγκελάριος έγινε δεκτός το πρωί στο Παλάτι του Λαού από τον πρόεδρο Σι, διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή προσκείμενη στη γερμανική κυβέρνηση.
Διαβάστε επίσης: Ο Γαλλικός τύπος επικρίνει τον Σολτς για το ταξίδι του στην Κίνα – «Συνεχίζει στο δρόμο της Μέρκελ»
Αμέσως μετά, ο Σολτς αναμένεται να έχει συνάντηση για συνομιλίες και με τον Κινέζο πρωθυπουργό, Λι Κετσιάνγκ.
Ο Όλαφ Σολτς είναι ο πρώτος ηγέτης κράτους μέλους της ΕΕ και της G7 που επισκέπτεται την Κίνα αφότου εκδηλώθηκε η πανδημία του κοροναϊού.
- Θα κόψει η ανθρωπότητα τη σχέση της με το… αλκοόλ;
- Νέα σενάρια για Σέιμπεν Λι από το εξωτερικό
- Ο Τζέιμς Κάμερον επιστρέφει στην Πανδώρα με το πιο πολιτικό Avatar μέχρι σήμερα
- Καμπανάκι ειδικών για την μετάδοση της γρίπης στις γιορτές – Ποιοι κινδυνεύουν
- Διασυρμός των Λέικερς από τους Κλίπερς (133-88) – Οι Ρόκετς «καθάρισαν» τους Νάγκετς (115-101)
- Η δράση της συμμορίας που πουλούσε ναρκωτικά σε σχολεία – Οι απειλές και οι αποκαλυπτικοί διάλογοι
- Βρήκατε ένα αδέσποτο γατάκι, το πήρατε σπίτι και φοβάται πολύ. Μήπως σας προβληματίζει;
- Η συνεργασία ΕΕ – Τουρκίας στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας ως «προστιθέμενη αξία» – Η περίπτωση της Συρίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Δημόσιο Χρέος: Γιατί «κατεβάζει» την παραγωγικότητα στην Ελλάδα [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/12/debt-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 21.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-315x220.jpg)



















































![Χρυσή Βίζα: Ισραήλ και Τουρκία ψηφίζουν ελληνική Golden Visa [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_world-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442