Ένα ακόμα ερώτημα προκύπτει για την εξοργιστική και σοκαριστική υπόθεση στα Σεπόλια. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του MEGA, εξετάζεται αν και τα αδέρφια της 12χρονης είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.
Η 12χρονη και τα πέντε ανήλικα αδέρφια της βρίσκονται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
Στα παιδιά παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη, καθώς βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Αρχικά έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.
Από εκεί και πέρα εάν ζητηθούν περαιτέρω εξετάσεις από τις Αρχές, σε αυτήν την περίπτωση θα χρειαστεί η συνδρομή ενός ιατροδικαστή. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο ενήλικα παιδιά της οικογένειας βρίσκονται με τη γιαγιά τους.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας