Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: «Αν δεν πας εσύ να το καταγγείλεις, θα πάμε εμείς» - Προστριβές ανάμεσα στη θεία και τη μητέρα της 12χρονης

Σεπόλια: «Αν δεν πας εσύ να το καταγγείλεις, θα πάμε εμείς» – Προστριβές ανάμεσα στη θεία και τη μητέρα της 12χρονης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, η θεία ήταν αυτή που πίεσε τη μητέρα της 12χρονης να καταγγείλει ό, τι αποτρόπαιο συνέβαινε στο παιδί.

Κρίσιμος φαίνεται να είναι ο ρόλος της θείας της 12χρονης για την αποκάλυψη όσων αποτρόπαιων συνέβαιναν στα Σεπόλια, με τον 53χρονο Ηλία Μίχο να βιάζει και να εκδίδει το παιδί.

Η θεία του κοριτσιού παρατήρησε την ύποπτη συμπεριφορά της το καλοκαίρι στη Λευκάδα, όταν το παιδί είχε πάει για ολιγοήμερες διακοπές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, μετά την ανακάλυψη των μηνυμάτων, η θεία της 12χρονης φαίνεται να είχε επικοινωνία με τη μητέρα του κοριτσιού και να της αποκάλυψε ό, τι βρήκε. Σε εκείνο το σημείο φαίνεται πως άρχισαν οι πιέσεις προς τη μεριά της μητέρας να καταγγείλει όσα συνέβαιναν και τότε άρχισαν οι προστριβές μεταξύ των δύο γυναικών.

Ο «περίεργος» δισταγμός

Όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, υπήρξε ένας «περίεργος» δισταγμός από τη μεριά της μητέρας να καταγγείλει το περιστατικό και τότε η θεία την απείλησε ότι θα πάει η ίδια στην Αστυνομία.

Έτσι, η μητέρα της 12χρονης ωθούμενη από την πίεση της θείας, πήγε στην αστυνομία.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μητέρα της ανήλικης είπε στη σύζυγο του 53χρονου τι έχει συμβεί, λέγοντας ότι αν δεν πήγαινε αυτή στην Αστυνομία, θα πήγαινε η θεία της. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, έπειτα η μητέρα ζητούσε χρήματα από τη σύζυγο του Ηλία Μίχου. Όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, της ζήτησε 100 ευρώ για ταξί.

Ο 53χρονος έβαλε τη μητέρα στο κάδρο

Όπως μετέδωσε στο Live News η Άννα Κανδύλη, ο 53χρονος είναι αυτός που έβαλε τη μητέρα στο κάδρο, λέγοντας ότι δεν ήταν αμέτοχη σε όσα συνέβαιναν. Όπως τόνισε η δημοσιογράφος, εκτιμάται ότι ο 53χρονος το έκανε αυτό για να ελαφρύνει τη δική του θέση.

Η 37χρονη μητέρα αναμένεται να απολογηθεί το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας. Η κατηγορούμενη βρίσκεται αντιμέτωπη με τη βαριά κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης κόρης της. Η μητέρα έμεινε στο ανακριτικό γραφείο για λίγα λεπτά και ισχυρίζεται ότι ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτά που της αποδίδονται.

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024