Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Ο Μίχος «μου έδειχνε αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα», κατέθεσε η μαθήτρια

Σεπόλια: Ο Μίχος «μου έδειχνε αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα», κατέθεσε η μαθήτρια

Η 12χρονη μέσα από τις δύο δεκασέλιδες καταθέσεις της στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων περιγράφει όλο το άρρωστο και εγκληματικό σχέδιο που στήσει ο 53χρονος.

Σοκ προκαλούν οι καταθέσεις της 12χρονης στα Σεπόλια σχετικά με την εγκληματική δράση του μαστροπού και βιαστή, Ηλία Μίχου.

Η 12χρονη μέσα από τις δύο δεκασέλιδες καταθέσεις της στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων περιγράφει όλο το αρρωστημένο και εγκληματικό σχέδιο που στήσει ο 53χρονος.

Η μικρή, μιλώντας δύο φορές στους αστυνομικούς, περιέγραψε τη φρίκη που έζησε για περίπου 150 ημέρες. Η 12χρονη κλήθηκε να καταθέσει και τρίτη φορά, για να τη ρωτήσουν για τα ραντεβού σε οίκους ανοχής. Ωστόσο το κοριτσάκι υπέστη σοκ και δεν μπόρεσε να μιλήσει άλλο.

Στις 17 Σεπτεμβρίου, η 12χρονη κατέθεσε ότι πολλές φορές ο 53χρονος ερχόταν μαζί της στα ραντεβού.

«Μου έλεγε ακόμη και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα», είπε στους αστυνομικούς. «Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού», πρόσθεσε.

«Θέλω απλά να μπει στη φυλακή. Με τον δεύτερο άνδρα έχω πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές. Αναγνωρίζω τα συγκεκριμένα άτομα στις φωτογραφίες που μου δείχνετε» κατέθεσε η 12χρονη.

Κατέληξε σε λυγμούς

Στις δύο καταθέσεις της, η 12χρονη μίλησε για όλους και για όλα. Στην αρχή, είπε ότι ο Ηλίας Μίχος είναι καλός άνθρωπος. Ωστόσο κατέληξε να ξεσπά σε λυγμούς και με μάτια παραμορφωμένα από το κλάμα, να λέει ότι θέλει να πάει στην φυλακή.

Ο 53χρονος την πλησίασε, κέρδισε την εμπιστοσύνη της και την αποπλάνησε. Χρονικά, αυτό το φρικτό σκηνικό τοποθετείται στις αρχές Μαίου. Έκτοτε, ο Μίχος ασελγούσε πάνω της και στη συνέχεια, όπως το ίδιο το κορίτσι είπε, την πήγαινε στα ραντεβού.

Η μαθήτρια αναγνώρισε πάνω από 10 άτομα ως «πελάτες» – βιαστές της. Ανάμεσά τους και ο 42χρονος Βασίλης Σοφιανίδης, πατέρας τριών ανηλίκων παιδιών. Μαζί του, είπε, είχε πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024