Το κατάστημα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Φιλολάου και Εμπεδοκλέους, στο κέντρο της πρωτεύουσας, και ανήκει στην εταιρεία Jumbo.
Για τον απεγκλωβισμό τους επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα.
Τραυματισμένοι απεγκλωβίστηκαν 3 άνδρες από ανελκυστήρα επαγγελματικού χώρου στη συμβολή των οδών Φιλολάου και Εμπεδοκλέους στην Αθήνα. Επιχείρησαν 10 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
Η κατάσταση της υγείας τους παραμένει, προς το παρόν, άγνωστη, με τις πληροφορίες να θέλουν ο ένας εργαζόμενος να μεταφέρεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο και οι άλλοι δύο στο ΚΑΤ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας