Οι φόβοι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκαν, μιας και τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Μπράντον Τόμας έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού. Νοκ άουτ για 4-5 εβδομάδες ο Ισπανός φορ.
Τις υπηρεσίες του Μπράντον Τόμας θα στερηθεί ο ΠΑΟΚγια τον επόμενο ένα μήνα.
Τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο φορ του Δικεφάλου επιβεβαίωσαν τα χειρότερα, μιας και έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση 2ου βαθμού στον δεξί δικέφαλο μηριαίο και το διάστημα αποθεραπείας του υπολογίζεται στις 4-5 εβδομάδες.
Φυσικά η συγκεκριμένη εξέλιξη δημιουργεί έναν μεγάλο «πονοκέφαλο» στον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να καλείται αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να βρει λύσεις εκ των έσω για την θέση του φορ.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
LIVE: Άρης – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – ΑΕΚ για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Νέα πρόσωπα στην 11άδα του Άρη οι Καντεβέρε, Άλβαρο, Γένσεν και Ντούντου για το αποψινό (11/1, 19.30) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ο Δώνης επιστρέφει στην αποστολή μετά από καιρό.
Ο Μάρκο Νίκολιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ρότα κι έτσι ο Οντουμπάτζο θα ξεκινήσει βασικός στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Άρη στο Βικελίδης. Στον πάγκο Βάργκα και Γκεοργκίεφ.
Ο Εργκίν Αταμάν δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με όσα είδε από τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί του Περιστερίου Betsson και αυτό φάνηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς, όταν επέλεξε να αποθεώσει τον «αιώνιο» αντίπαλο της ομάδας του, τον Ολυμπιακό.