Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπανικολάου: «Να δουλέψουμε σκληρά για το νταμπλ»

Παπανικολάου: «Να δουλέψουμε σκληρά για το νταμπλ»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τους φετινούς στόχους των Πειραιωτών.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει στη Ρόδο τον πρώτο τίτλο της σεζόν που είναι το Super Cup. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των διεκδικητών δηλώσεις στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ έκανε ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο αρχηγός των Ερυθρολεύκων τόνισε πως όλες οι ομάδες θα παλέψουν για το τρόπαιο ενώ επεσήμανε πως για να επαναληφθεί η περσινή σεζόν θα χρειαστεί πολλή δουλειά.

Διαβάστε επίσης: O Μίτσελ, ο Φορτούνης και ο Χουάνγκ- Τι ετοιμάζει ο Ισπανός στον Ρέντη

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλος πέρα από την κορυφή και την διατήρηση των κεκτημένων. Πέρυσι πήραμε το νταμπλ και θα δουλέψουμε σκληρά προκειμένου να μπορέσουμε να το πανηγυρίσουμε ξανά.

Δεν θα είναι εύκολο, καθώς το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό. Θεωρώ, ωστόσο, πως και φέτος διαθέτουμε ένα πολύ καλό σύνολο, ικανό να πετύχει όλους τους στόχους που έχουμε θέσει.

Όπως είπα και πριν, το σίγουρο είναι πως θα δουλέψουμε σκληρά. Από κει και πέρα, αν έχουμε υγεία και τύχη, μιας και στον αθλητισμό οι δύο αυτοί παράγοντες παίζουν σημαντικό ρόλο, είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε να δώσουμε ξανά μεγάλες χαρές στον φίλαθλο κόσμο μας. Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους

Όσον αφορά στο Super Cup 2022 by aegean islands είναι δεδομένο, πως καμία ομάδα δεν θα είναι 100% έτοιμη, ωστόσο, πρόκειται για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και είμαι σίγουρος πως όλοι όσοι λαμβάνουν μέρος θέλουν να τον πανηγυρίσουν. Το ίδιο ισχύει και για εμάς».

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024