Αζμούν: «Ντροπή σε όλους που δολοφονείτε τόσο εύκολα ανθρώπους, ζήτω οι Ιρανές γυναίκες»
Ο Σαρντάρ Αζμούν ξέσπασε για όσα συμβαίνουν στο Ιράν τις τελευταίες μέρες μέσω ενός story στο instagram, εκφράζοντας την απέχθειά του για τους δολοφόνους.
Ο Σαρντάρ Αζμούν με ένα story στο Instagram ξέσπασε για όσα συμβαίνουν στο Ιράν τις τελευταίες μέρες και αποκάλυψε πως οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας απαγόρεψαν στους ποδοσφαιριστές να σχολιάζουν όσα συμβαίνουν αναφορικά με τον θάνατο Μαχσά Αμινί.
Ο διεθνής Ιρανός επιθετικός ξεκαθάρισε ότι το ποστ του δεν πρόκειται να διαγραφεί, ακόμα και αν αποβληθεί από την Εθνική ενόψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.
«Λόγω των κανόνων της Εθνικής Ομάδας, δεν μας επιτρέπουν να πούμε τίποτα μέχρι την ολοκλήρωση του τρέχοντος προπονητικού μας καμπ, αλλά δεν μπορώ πλέον να ανεχτώ τη σιωπή.
Αν θέλουν να με κόψουν από την ομάδα είναι απλά μια θυσία για μια τρίχα σε μια Ιρανή γυναίκα. Δεν υπάρχει περίπτωση να διαγραφεί αυτή η ανάρτηση. Ντροπή σε όλους πόσο εύκολα δολοφονείτε ανθρώπους. Ζήτω οι Ιρανές γυναίκες», έγραψε χαρακτηριστικά.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Κωνσταντέλιας, ο οποίος προέρχονταν από ίωση, μπήκε αλλαγή και άλλαξε η εικόνα του ΠΑΟΚ που νίκησε τους Ισπανούς με γκολ του Ζίφκοβιτς. Καταπληκτικός και ο Γιακουμάκης με ασίστ και εύστοχο πέναλτι
Ο Ολυμπιακός πέρασε και από την Πόλη επικρατώντας της Εφές με 74-68 και πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του με κομβικό τον Τόμας Γουόκαπ στην αναμέτρηση…