Χωρίς προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα για τα δύο τελευταία της ματς στο Nations League.
Ο Γκουστάβο Πογέτ είχε και τους 26 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, με την προπόνηση να διεξάγεται στο γήπεδο της Καλλιθέας, όπως θα συμβεί και με τις δύο προπονήσεις της Τετάρτης.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Η Super League δημοσίευσε τη συνολική προσέλευση στα γήπεδα, με τον Ολυμπιακό να είναι πρώτος με διαφορά, ενώ συνολικά τη φετινή σεζόν σημειώθηκε ρεκόρ δεκαετίας.