Υποψήφια για κορυφαία της χρονιάς η Ντρισμπιώτη (pic)
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είναι ανάμεσα στις δέκα υποψήφιες για καλύτερη αθλήτρια της χρονιάς στην Ευρώπη για το 2022, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία στίβου.
Η κορυφαία Ελληνίδα βαδίστρια ήταν εντυπωσιακή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Μόναχο, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 35χλμ. και στα 20χλμ. βάδην, στην ηλικία των 38 ετών.
RT to vote for Antigoni Ntrismpioti! 🇬🇷
🥇 European 20km race walk champion 🥇 European 35km race walk champion
Η νικήτρια θα αποφασιστεί από τους φιλάθλους, οι οποίοι θα μπορούν να ψηφίσουν την αθλήτρια που επιθυμούν μέσα από τα social media της ΕΑΑ, με την τελική τριάδα να ανακοινώνεται την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη και τη νικήτρια στο Gala της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Η Ένωση Φιλάθλων της Εσπανιόλ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα που θα έχει τον Ζοάν Γκαρσία κάτω από τα δοκάρια της
Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκεοργκίεφ στην ΑΕΚ, αφού ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του, η οποία αναμένεται την Τρίτη (30/12).
«Τρελαίνει» κόσμο ο Ελ Κααμπί! Μετά το γκολ με ψαλιδάκι με τις Κομόρες, πέτυχε ξανά γκολάρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με δύο προσωπικά τέρματα οδήγησε το Μαρόκο στη νίκη με 3-0 επί της Ζάμπια,