Νταμπλ για την Ελλάδα!». Με αυτά τα λόγια στα social Media η ευρωπαϊκή ομοσπονδία Στίβου (European Athletics), έκανε γνωστό ότι ο Μίλτος Τεντόγλου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές-σε άνδρες και γυναίκες- για τον μήνα Αύγουστο.
«Ψηφίσατε τον Μιλτιάδη Τεντόγλου και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ως Αθλητές του Μήνα!», προσθέτει η European Athletics, αναφερόμενη στο σχετικό διαγωνισμό της στα Social Μedia.
Ο κορυφαίος άλτης στον κόσμο ήταν νικητής στο μήκος στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου με άλμα στα 8,52 μ., επίδοση που αποτελεί και ρεκόρ διοργάνωσης.
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ήταν νικήτρια σε δύο αγωνίσματα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, αφού τερμάτισε πρώτη στα 35χλμ. και 20χλμ. βάδην σημειώνοντας μία από τις σημαντικότερες στιγμές της διοργάνωσης.
It’s a double for Greece! ??????
? You have voted for Miltiadis Tentoglou and Antigoni Ntrismpioti as your Athletes of the Month! ✨ pic.twitter.com/XQWvux9CAE
Ο Ολυμπιακός παίζει με τη Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για τον δεύτερο ημιτελικό των playoffs της Water Polo League, με στόχο το 2-0 στη σειρά και την πρόκριση στους τελικούς.
Ο Χεζόνια ανέβασε βίντεο από το γυμναστήριο της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου Ταβάρες και Λεν χρησιμοποιούν πατερίτσες, λίγες ημέρες πριν το Final Four της Euroleague στην Αθήνα