Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Ο Ολυμπιακός και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τάιλερ Ντόρσεϊ ούτε στο Game 2 των τελικών των play offs της Stoiximan GBL, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο «T-Center» (21:00).
Ο ομογενής γκαρντ τραυματίστηκε στη σειρά των ημιτελικών με την ΑΕΚ και η τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί δεν τον έχει αφήσει ακόμη, με συνέπεια να χάσει και το δεύτερο ματς της σειράς, καθώς έλειπε και από το 1-0 του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ (82-76).
Πλέον, ο Ντόρσεϊ θα προσπαθήσει να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα γίνεται στις προπονήσεις για να αυξήσει τις πιθανότητες συμμετοχής του στο Game 3 του ΣΕΦ, την ερχόμενη Δευτέρα (8/6, 21:00).
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!