Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Έχω βγάλει φτερά και πετάω» - Συγκινημένη η μητέρα της

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Έχω βγάλει φτερά και πετάω» – Συγκινημένη η μητέρα της

Κατάφερε το απόλυτο η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Από το τσιπουράδικο της Καρδίτσας η σπουδαία αθλήτρια κατάφερε να φθάσει στα ουράνια. Η μητέρα της, οι αδελφές της, όλη η οικογένεια, φίλοι και γείτονες αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα πανηγυρίζουν για την ασύλληπτη επιτυχία για την οποία χρειάστηκαν πάρα πολλές θυσίες. Η συγκλονιστική Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πέτυχε το αδιανόητο. Για δεύτερη φορά, σε τέσσερις ημέρες, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου.

Η κάμερα του MEGA βρέθηκε στην Καρδίτσα, στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί η οικογένεια, το τσιπουράδικο και βαθιά συγκινημένη μίλησε η μητέρα της, δηλώνοντας ότι πίνει καμιά μπύρα για να συνειδητοποιήσει τη νίκη της κόρης της!

Το έδειξε σε μένα

«Έχω βγάλει φτερά και πετάω! Ξεπέρασε τα πάντα σήμερα. Έδειξε τι εστί Αντιγόνη. Το έδειξε σε εμένα που την γέννησα, όχι στον κόσμο», δήλωσε αρχικά η μητέρα της.

«Σήμερα δεν πίστευα ότι θα είναι στην πρώτη θέση. Αυτή μέτρησε τις δυνάμεις της, για να μπει. Όταν είδα τι κάνει… τρελάθηκα», εκμυστηρεύτηκε και τόνισε χαριτολογώντας -σχετικά με το εάν θα επιστρέψει η κόρη της στο τσιπουράδικο: «Είναι βασικό στέλεχος. Τώρα που θα γυρίσει… εάν δηλώσει παραίτηση και εάν την δεχθούμε».

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αφιέρωσε το μετάλλιό της σε όσους πίστεψαν σε εκείνη και τις ικανότητές της, ενώ η οικογένειά της προετοιμάζεται για να την υποδεχτεί. “Η Πολιτεία, δεν ξέρω κ δεν με ενδιαφέρει. Η αγκαλιά μας είναι εδώ” ανέφερε η κ. Γιώτα και τόνισε πως θα συνεχίσει και σε άλλους αγώνες με στόχο.. την κορυφή του κόσμου και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024