Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Συγκινεί η μητέρα της - «Έπρεπε να δουλεύει για να ζήσει γιατί δεν είμαστε πλούσιοι»

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Συγκινεί η μητέρα της – «Έπρεπε να δουλεύει για να ζήσει γιατί δεν είμαστε πλούσιοι»

«Δεν θα παρατούσε ποτέ το όνειρό της» αναφέρει η μητέρα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πέρα από χρυσή αθλήτρια στο βάδην έχει αποδειχτεί κα πρωταθλήτρια στον στίβο της ζωής. Η πίστη στο άθλημα που αγαπά την έφερε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου, με την ίδια να ξεπερνά όλα τα εμπόδια. Η μητέρα της περήφανη δηλώνει ότι «είναι μια αγωνίστρια» και ότι δεν θα άφηνε τίποτα στη μέση.

Η μητέρα της Αντιγόνης, Παναγιώτα Ντρισμπιώτη αναφέρει σε συνέντευξή της ότι η κόρη της η κόρη της προπονούταν «δίχως έλεος» μέρα-νύχτα και παράλληλα εργαζόταν στο τσιπουράδικο που διατηρεί η οικογένεια της στην Καρδίτσα. «Έπρεπε να δουλεύει για να ζήσει γιατί δεν είμαστε πλούσιοι», συμπλήρωσε η κυρία Παναγιώτα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Χωρίς άλλη στήριξη

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η 38χρονη αθλήτρια, η μητέρα της δήλωσε πως δεν υπήρχε περίπτωση να υποκύψει: «Κάποια στιγμή σταμάτησε για λίγο αλλά δεν θα τα παρατούσε ποτέ. Δεν είναι από τα παιδιά που αφήνει στη μέση κάτι. Ξέρει τι μπορεί και όταν θέλεις, όλα μπορείς να τα κάνεις», ήταν τα λόγια της μητέρας της Αντιγόνης.

Συνέχισε λέγοντας πως ό,τι πέτυχε το κατάφερε χωρίς κάποια άλλη οικονομική βοήθεια με την πορεία της να ξεκινά από 12 ετών: «Από τα 12 έως τα 36 παλεύει μόνη της με τον προπονητή της, μέχρι και λίγο πριν την Ολυμπιάδα δεν της είχε δοθεί κάποιου είδους χρηματική υποστήριξη».

«Έχουμε να την δούμε 4 μήνες. Όταν γυρίσει θα της πως καλωσήρθες στη μαμά σου» είπε η κυριά Παναγιώτα η οποία όπως είπε έχει άλλες τρεις κόρες.

Πώς επέστρεψε

Η μητέρα και η αδερφή της Αντιγόνης αποκάλυψαν στο MEGA ότι η επιστροφή της Αντιγόνης στο άθλημα έγινε για το εξής λόγο: « Λόγω κάποιου στοιχήματος, νομίζω. Είχε βάλει ένα στοίχημα με τον κουμπάρο της, την είχε προκαλέσει ότι μπορεί να το κάνει».

Τα αισθήματα των δικών της μετά την κατάκτηση του χρυσού, σύμφωνα με την μαμά και την αδερφή της Αντιγόνης: «Πολύ κλάμα με όλους τους φίλους και τους γνωστούς και με όλη την γειτονιά που μεγάλωσε εδώ η Αντιγόνη από 8 χρόνων».

Την παραμονή του αγώνα η μητέρα της Αντιγόνης της έστειλε μία φωτογραφία και της απάντησε με μία καρδούλα, μετά τον αγώνα όμως μητέρα και κόρη μίλησαν αμέσως.

Sports in

Aπορρίφθηκε από την εισαγγελία το αίτημα του Ντάνι Άλβες για προσωρινή αποφυλάκιση

Αρνητική ήταν η απάντηση της Εισαγγελίας της Βαρκελώνης στο αίτημα του Ντάνι Άλβες να αποφυλακιστεί προσωρινά, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024