Πραγματοποιώντας μια συγκλονιστική εμφάνιση στον τελικό των 35 χιλιομέτρων βάδην, η 38χρονη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης και χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε σε 2 ώρες 46 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα.
Η Ντρισμπιώτη ήταν επικεφαλής της κούρσας από νωρίς και κατέκτησε άνετα την πρώτη θέση.
Στη δεύτερη θέση έμεινε η Γκονζάλες από την Ισπανία και τρίτη ήταν η Μανταράζ από την Ουγγαρία.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του βάδην είχε μείνει στην 4η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όρεγκον, αλλά στο Μόναχο ήταν εκπληκτική και με την ελληνική σημαία στα χέρια, τερμάτισε πρώτη στο αγώνισμά της, για το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2022.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.