Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας: Στο νοσοκομείο η Ηρώ Μηλάκη μετά από σύγκρουση
Κακή στιγμή για την Ηρώ Μηλάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας στο Μόναχο, αφού ενεπλάκη σε ατύχημα με πέντε ακόμη ποδήλατα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Η Ηρώ Μηλάκη συγκρούστηκε με τέσσερις ξένες αθλήτριες και δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει τον αγώνα, με την ιατρική ομάδα του αγώνα να προτείνει τη μεταφορά της σε κλινική για περαιτέρω εξετάσεις.
Ευτυχώς, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν είχε κάτι σοβαρό, αλλά αποχώρησε με κολάρο από το νοσοκομείο, όπως και η Ουκρανή Χάνα Σόλοβεϊ και η Γιοχάνα Μπορίζα από την Ουγγαρία, με τις υπόλοιπες αθλήτριες να έχουν πιο επιπόλαιους τραυματισμούς και να συνεχίζουν τον αγώνα.
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
- ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα
- Μουντιάλ: Σχεδόν 20 δισ. δολάρια το οικονομικό αποτύπωμα στις ΗΠΑ
- Καραλής: «Χρειάζομαι ξεκούραση και αποθεραπεία – Μεγάλος στόχος το χρυσό στο Ευρωπαϊκό»
- Ευρωπαϊκό Κ18: «Χρυσή» η Ελένη Ιακωβάκη στα 400μ., με μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ! (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442