Τσίπρας: Ο αγώνας της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη παράδειγμα για όλους μας
«Κι όμως, αυτή η μεγάλη αθλήτρια αναγκάστηκε να μείνει 8 χρόνια εκτός αθλητισμού και να επιστρέψει με νυχτερινές προπονήσεις. Ο αγώνας της, παράδειγμα για όλους μας».
Παράδειγμα για όλους χαρακτηρίζει την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την κατάκτηση του δεύτερου χρυσού μεταλλίου στο βάδην στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο.
Αναγκάστηκε να μείνει 8 χρόνια εκτός αθλητισμού
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο αυτό τονίζει ότι «αυτή η μεγάλη αθλήτρια αναγκάστηκε να μείνει 8 χρόνια εκτός αθλητισμού και να επιστρέψει με νυχτερινές προπονήσεις».
- Διαβάστε επίσης Κουτσούμπας: Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη δείχνει τι δύναμη κρύβει ο άνθρωπος όταν έχει θέληση
Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα έχει ως εξής:
«Δεύτερο χρυσό για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, και στα 20χλμ βάδην. Κι όμως, αυτή η μεγάλη αθλήτρια αναγκάστηκε να μείνει 8 χρόνια εκτός αθλητισμού και να επιστρέψει με νυχτερινές προπονήσεις. Ο αγώνας της, παράδειγμα για όλους μας».
- «Λαγός» του Μητσοτάκη ο Βελόπουλος: Kατέθεσε μήνυση στο ΑΠ για τις δηλώσεις Γεωργιάδη περί χρηματισμού Τσίπρα
- Αρθροπλαστική Επιφανείας Ισχίου: Η λύση που επιτρέπει στους δραστήριους ασθενείς να παραμείνουν σε κίνηση
- Ριβάλντο για Μέσι: «Τι να πει κανείς… είναι απίστευτος!» (pic)
- Τραμπ από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ: «Η εκεχειρία με το Ιράν έχει λήξει»
- «Η γη της ελιάς»: Απόψε το μεγάλο φινάλε στο MEGA
- Δήμος Λαμιέων: Σημαντικό βήμα για την αποκατάσταση του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας
- Σπάτα: Επεισόδιο στο Κέντρο Υγείας – Τρεις άνδρες ενεπλάκησαν με νοσηλευτές
- Ο Μπατούμ έρχεται στη Euroleague για τη Βιλερμπάν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442