Τσιτσιπάς: «Επιστρέφω πιο διψασμένος από ποτέ» (pic)
Mέσω ποσταρίσματός του στο facebook ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει πιο διψασμένος για νίκες από ποτέ.
Ανάρτηση με υποσχέσεις ανέβασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον αποκλεισμό – σοκ από τον Τζακ Ντρέιπερ με 2-1 σετ στο Όπεν του Καναδά.
Υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει πιο διψασμένος από ποτέ και ευχαρίστησε το κοινό που τον παρακολούθησε και τον στήριξε.
Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Δεν ήταν και η καλύτερη αρχή στο US swing, αλλά επιστρέφω στο γήπεδο πιο διψασμένος από ποτέ. Σε όλους εκεί έξω, μην αφήνετε τα αρνητικά συναισθήματα να σας πνίξουν. Αντί γι’ αυτό μάθετε πως να τα δαμάζετε».
«Ευχαριστώ το τουρνουά του National Bank Open που πρόσθεσε κάτι στο όνειρό μου παρά το γεγονός που το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ήθελα. Έπαιξα με δέος και μ’ ένα υπέροχο κοινό στο πλευρό μου»
- Μια τυπική μέρα του Ελ Κααμπί γεμάτη… ψαλιδάκια – Το απίθανο βίντεο στο TikTok για τον Μαροκινό φορ (vid)
- Buzzer beater από τον Έντζκομπ και… τέζα οι Γκρίζλις (136-139) – Μεγάλη νίκη για τους Σέλτικς (119-129, vids)
- «O Τετέ προτάθηκε στην Μπενφίκα»
- «Η καρδιά μου ανήκει στον Ολυμπιακό» – O Σπανούλης αποκάλυψε γιατί δεν πήγε στην Μπαρτσελόνα το 2015
- Έπος: Ο Ιτούδης δέχθηκε τεχνική ποινή γιατί … τρελάθηκε με άμυνα παίκτη του (vid)
- Τα στραβά κι ανάποδα της διαιτησίας που ο Λανουά δεν αλλάζει
- Η βαθμολογία της Euroleague πριν από το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Άρσεναλ – Άστον Βίλα 4-1: «Δήλωση» τίτλου οι «κανονιέρηδες»! – Κόλλησε με την ουραγό η Γιουνάιτεντ (1-1)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 31.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/simon-y7ggpeuM1Qw-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442