Όπως αναμενότα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε τη συμφωνία με τον Ισπανό επιθετικό ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από την Τρίτη για λογαριασμό του Δικεφάλου του Βορρά. Ο 27χρονος φορ που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνου θα ταξιδέψει στην Ολλανδία ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή του Ρασβάν Λουτσέσκου.
Διαβάστε επίσης:
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μπράντον Τόμας με ελεύθερη μεταγραφή από τη Μάλαγα. Ο Ισπανός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τον Ιούνιο του 2023.
Γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου του 1995 στο Σαντάνι της Μαγιόρκα, από Ισπανίδα μητέρα κι Άγγλο πατέρα. Οι ποδοσφαιρικές του ικανότητες του έδωσαν μία θέση στις Ακαδημίες της Μαγιόρκα.
Τον Δεκέμβριο του 2012, χωρίς καν να έχει προλάβει να φορέσει τη φανέλα της δεύτερης ομάδας, πήρε το βάπτισμα του πυρός στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε ένα παιχνίδι κόντρα στη Σεβίλλη για το Copa Del Rey.
Τρεις μέρες μετά έκανε ντεμπούτο και στο πρωτάθλημα, ενώ στις 9 Ιανουαρίου πέτυχε και το πρώτο του γκολ σε ένα παιχνίδι κόντρα στη Σεβίλλη. Στην αντρική ομάδα καθιερώθηκε τη σεζόν 2015-16, όταν η Μαγιόρκα αγωνιζόταν στη La Liga 2, με τον βραχύσωμο επιθετικό να μετράει 29 συμμετοχές, έξι γκολ και τρεις ασίστ.
Την επόμενη αγωνιστική περίοδο και πάλι στη δεύτερη κατηγορία ανέβασε κι άλλο τα νούμερα του με 13 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 40 αγώνες, με την ομάδα του ωστόσο να υποβιβάζεται.
Η Ρεν πείστηκε για το ταλέντο του και επένδυσε πάνω του κάνοντάς τον κάτοικο Βρετάνης τον Ιούλιο του 2017. Στη Γαλλία σε 12 αγώνες, πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ. Τη σεζόν 2018-19 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Οσασούνα στη Segunda Division.
Σε οικείο περιβάλλον και πάλι ο Τόμας βρήκε τον καλό του εαυτό και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα της Παμπλόνα να κερδίσει το πρωτάθλημα και την άνοδο.
Ο ίδιος βάσει συμφωνίας πήρε μόνιμη μεταγραφή, αλλά συνέχισε μόνο για έξι μήνες ακόμα στην Οσασούνα καθώς τον Γενάρη του 2020 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Χιρόνα, όπου στάθηκε άτυχος.
Ένα σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο τον κράτησε σχεδόν έναν χρόνο εκτός δράσης κι όταν επανήλθε δόθηκε δανεικός στην Λεγανές κι έπειτα κατέληξε στη Μάλαγα ως ελεύθερος.
Τη σεζόν 2021-22 βρήκε τον καλό του εαυτό, έκανε μία γεμάτη σεζόν με 41 αγώνες, σκόραρε εννιά φορές, έδωσε δύο ασίστ και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να αποφύγει τον υποβιβασμό.
ο καλοκαίρι του 2022 έψαχνε μία νέα πρόκληση στην καριέρα του κι αφού έμεινε ελεύθερος από τη Μάλαγα αποδέχθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ.Καλώς ήρθες Μπράντον».
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
LIVE: Άρης – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Ατρόμητος για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2.
Μιχάλης Γρηγορίου και Ντούσαν Κέρκεζε έκαναν γνωστές τις 11άδες με τις οποίες Αρης και Ατρόμητος θα παραταχθούν στο Βικελίδης (7/3, 17.00) για το μεταξύ τους παιχνίδι.
Ο Ράφα Μπενίτεθ μίλησε για τις νίκες που έχει πετύχει η ομάδα του το τελευταίο διάστημα, το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά και για τη μάχη που ακολουθεί με την Μπέτις.