Ένας χαμός επικρατεί στην Αμερική τις τελευταίες ώρες, αναφορικά με την απόφαση στο θέμα των αμβλώσεων και ο παλαίμαχος άσος του NBA, Ρέι Άλεν, πήρε θέση για τα όσα διαδραματίζονται στις ΗΠΑ, εκφράζοντας την οργή του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είμαι συντετριμμένος. Δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί άνθρωποι δεν θέλουν μεγαλύτερη κυβέρνηση, αλλά θέλουν έναν Νόμο, που μέσα από αυτόν μπορούν να λένε στις γυναίκες τι να κάνουν με το σώμα τους.
Σας νοιάζει το έμβρυο στη μήτρα, αλλά όταν γεννηθεί το παιδί, δεν δίνετε δεκάρα.
Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο σε αυτή τη χώρα, που τα όπλα προστατεύονται περισσότερο από τα δικαιώματα των γυναικών. Αν δεν σας αρέσουν οι αμβλώσεις, μην τις κάνετε. Πάμε προς τα πίσω μετά από αυτό».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Χωρίς Μιλουτίνοφ και Βεζένκοφ αλλά με στόχο τη νίκη που θα τον εδραιώσει περισσότερο στην τετράδα της Euroleague, αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, το βράδυ της Τετάρτης.
Εντυπωσιακές εικόνες στην Ουαλία καθώς ο Αμερικανός ράπερ Snoop Dogg επισκέφθηκε για πρώτη φορά το γήπεδο της Σουόνσι, μετά την απόφασή του να μπει στο ιδιοκτησιακό σχήμα της και γνώρισε την αποθέωση!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.