Την πρώτη της επαφή με την ελληνική μουσική βιομηχανία είχε σε ηλικία 14 ετών η Έλενα Τσαγκρινού.
Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, η νεαρή τότε τραγουδίστρια είχε πάρει μέρος στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», το οποίο τότε μεταδιδόταν από τον ΑΝΤ1 και είχε τους Ματθίλδη Μαγγίρα, Ηλία Ψινάκη και Βαγγέλη Περρή στην θέση των κριτών.
Η μικρή κοπέλα είχε καταφέρει να πάρει την… έγκριση των κριτών ερμηνεύοντας το τραγούδι «Τα σμυρνέικα τραγούδια» και έφτασε μέχρι τον ημιτελικό.
Λίγα χρόνια αργότερα επέστρεψε στην μουσική βιομηχανία, ούσα μέλος συγκροτήματος ενώ τα τελευταία χρόνια ακολουθεί σόλο καριέρα.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας