Τούρκος δημοσιογράφος: Η Ελλάδα ήταν επαρχία των Οθωμανών και τώρα είναι αποικία των ΗΠΑ
Αποικία των ΗΠΑ θεωρεί την Ελλάδα ο τούρκος κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος Χουλκί Τζεβίζογλου, αναφέροντας ότι επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ήταν απλώς μια επαρχία της.
«Αυτοί ήταν παλιά μας επαρχία. Καθώς δεν ήταν ευχαριστημένοι από εμάς, με υποδαύλιση από τους Δυτικούς, προκάλεσαν εξεγέρσεις. Ε, τώρα έγιναν επαρχία της Αμερικής» λέει ο κ. Τζεβίζογλου, μιλώντας στο CNNturk (κάτω αριστερά στην κεντρική φωτογραφία, από το YouTube).
«Είναι καλύτερα;»
Και θέτει το ερώτημα: «Aραγε τώρα που έπαψαν να είναι επαρχία των Οθωμανών και κατέστησαν επαρχία της Αμερικής είναι καλύτερα για τον Δένδια»;
Στη συνέχεια, διευκρινίζει ότι «H Ελλάδα ήταν επαρχία των Οθωμανών αλλά δεν ήταν αποικία των Οθωμανών.
»Τώρα γίνονται αποικία της Αμερικής, ορίστε στήνονται εκεί 7-9 βάσεις και κάνουν ότι τους λέει η Αμερική». Και προσθέτει: «Μία χώρα η οποία χρωστάει 400 δισ. δολάρια ή ευρώ, η οποία δεν έχει αριάνι να πιει, λέει κουβέντες σε μας.
«Μικρό πληθυσμό»
»Εσύ είσαι μία χώρα που έχει πληθυσμό 10 εκατομμυρίων, όσο έχει δηλαδή η Αγκυρα ή μία οποιαδήποτε επαρχία μας. Ως χώρα έχεις μικρό πληθυσμό».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας