Facebook: Προβλήματα με το login στην πλατφόρμα σε όλο τον κόσμο
Τι συμβαίνει
Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν τις τελευταίες ώρες πολλοί χρήστες του Facebook σε όλο τον κόσμο, καθώς -όπως καταγγέλλουν- δεν μπορούν να «μπουν» στους λογαριασμούς τους μέσω υπολογιστή.
Εκατοντάδες αναρτήσεις που έχουν γίνει στο Twitter αναφέρουν ότι είναι αδύνατο να κάνουν login στο facebook μέσω laptop και desktop, ενώ η πλατφόρμα φαίνεται να λειτουργεί κανονικά σε συσκευές smartphone και tablet.
Στους χρήστες του μέσου εμφανίζεται προειδοποιητικό μήνυμα που κάνει λόγο για «σφάλμα» που παρουσιάζεται. «Σφάλμα σύνδεσης: προέκυψε ένα απροσδόκητο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε να συνδεθείτε ξανά» αναφέρεται.
Παρά τις εκατοντάδες αναφορές από χρήστες σε όλο τον κόσμο, η εταιρεία Meta, στην οποία ανήκει το Facebook, δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο.
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)








































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442