Παρελθόν αποτελεί από την Τσέλσι, ο Σαούλ Νίγκεθ, με τον σύλλογο του Λονδίνου να ανακοινώνει την επιστροφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο 27χρονος μέσος αγωνίστηκε ως δανεικός στην ομάδα του Τόμας Τούχελ χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, πραγματοποιώντας 26 εμφανίσεις, με μόλις 10 από αυτές να είναι στην Premier League.
Έτσι με την επιστροφή του στους «ροχιμπλάνκος» ελπίζει να βρει ξανά την φόρμα του.
«Σας γράφω για να σας πω αντίο και να σας πως πώς ήταν η εμπειρία μου στην Τσέλσι. Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά. Μετά από πολύ καιρό έφυγα από το σπίτι μου και δεν ήταν εύκολο. Αλλά σιγά σιγά τα πράγματα έγιναν καλύτερα. Όσα ζεις σε βοηθούν να μάθεις και να βελτιωθείς και αυτό κρατώ από αυτή την περιπέτεια.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο που με φρόντισε και με έκανε να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου. Ευχαριστώ και όσους εργάζονται στην ομάδα και τους φιλάθλους που με στήριζαν συνεχώς. Μα πάνω απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου.
Η βοήθειά τους ήταν σημαντικότατη για να μην καταρρεύσω στις δύσκολες στιγμές. Με βοήθησαν να συνεχίσω να υποστηρίζω την ομάδα και να ζήσω ήρεμα και με θετική σκέψη. Ευχαριστώ!», ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Σαούλ.
Saul Niguez will return to Atletico Madrid following the completion of his one-year loan spell.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Χρήστος Κόντης, μίλησε για τον τελικό του Betsson Super Cup απέναντι στον Ολυμπιακό και στάθηκε στο μεγάλο κίνητρο που έχει η ομάδα του παίζοντας απέναντι στους νταμπλούχους.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ράφα Μπενίτεθ εξέφρασε την αντίρρησή του για την αύξηση των ομάδων του Μουντιάλ, εξηγώντας πως το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστής είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο.
Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 από το Παγκρήτιο στάδιο την κοινή συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ εν όψει του Betsson Super Cup (3/1/2026, 17:00).