Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα χτίζει δυναστεία στο Νησί, οδηγώντας τη Μάντσεστερ Σίτι στην κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος σε έξι χρόνια.
Μετά την απονομή του στέμματος, ο Καταλανός τεχνικός αποθέωσε τους παίκτες του, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Ιλκάι Γκουντογκάν. Παράλληλα, ο έμπειρος κόουτς έσταξε… μέλι για τη Λίβερπουλ.
«Η στιγμή που βρήκαμε το γκολ άλλαξε τα πάντα. Δεν παίζαμε υπό κανονικές περιστάσεις, αλλά καταφέραμε να το διαχειριστούμε. Ο Γκιουντογκάν είναι ο καλύτερος inside runner που έχουμε. Παίζαμε από τις πλευρές και χρειαζόμασταν αυτόν τον παίκτη με αυτό το τέμπο στην περιοχή και είναι πραγματικά ο καλύτερος. Είμαστε θρύλοι.
Όταν κερδίζεις την Premier League τέσσερις φορές σε πέντε σεζόν, είναι επειδή αυτά τα παιδιά είναι τόσο, τόσο ξεχωριστά. Θα μας θυμούνται. Ο πρώτος τίτλος που κατακτήσαμε με πολλά περιθώρια, μετά στο Μπράιτον, μετά κερδίζοντας εντός έδρας χωρίς φιλάθλους και τώρα με κόσμο, είναι ο καλύτερος.
Το μέγεθος του επιτεύγματός καθορίζεται από το μέγεθος του αντιπάλου. Δεν έχω ξαναδεί ομάδα σαν τη Λίβερπουλ. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Μας βοηθούν να γίνουμε καλύτερη ομάδα Είναι μια πραγματικά συγκινητική μέρα για μένα. Είμαι τόσο ευγνώμων για τη Σίτι. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για μένα – ένα όμορφο ταξίδι και σίγουρα θα είναι πάντα στην καρδιά μου», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Καταλανός τεχνικός.
🗣 «These guys we are legends.»
Pep Guardiola is asked how this title compares after winning 4 titles in 5 years pic.twitter.com/gzabexdrHj
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.