Χαμός στο «Κεράμικα»: 2-0 η Βιγιαρεάλ στο 41’! (vids)
Ο Κοκλέν στο 41’ έκανε το 2-0 για την Βιγιαρεάλ στον επαναληπτικό με την Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Champions League και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα!
Απίστευτα πράγματα στο Εστάντιο Ντε Λα Κεράμικα, με την Βιγιαρεάλ στο 41’ να κάνει το 2-0 στον επαναληπτικό με την Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Champions League και να ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου παιχνιδιού.
Ο Καπού σέντραρε και ο Κοκλέν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αλισον, κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του Ουνάι Εμερι, που είχε ανοίξει το σκορ στο 3ο λεπτό με τον Ντια.
Με αυτό το γκολ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού και έβαλαν… φωτιά στη μάχη της πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Champions League.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έχει μπει στον δεύτερο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και δυσκολεύεται – Η μεγάλη ανατροπή στις προσομοιώσεις για την κατάταξη.
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κουβέντα με τους Διούδη, Μόντσου, Φαμπιάνο και Αθανασιάδη για τα αίτια της πολύ κακής πορείας του Άρη, που οφείλει να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 3-1 σετ του Σιντάρο Μοτσιζούκι και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open – Επόμενος αντίπαλος για τον Έλληνα τενίστα θα είναι ο Τόμας Μάτσαχ